creare website Creare site-uri web

Realizam site-uri web adecvate nevoilor dvs utilizand cele mai avansate tehnologii de menagement al continutului (CMS) si o abordare a designului care sa asigure o interfata prietenoasa si un acces extins la diverse dispozitive (smartphone, tableta etc).
Afla mai multe

Intelligent Street Lights Iluminat public eficient

Iluminatul public actual poate fi realizat intr-un mod inteligent care asigura diminuarea semnificativa a costurilor. Sistemul nostru de control adaptiv ajusteaza luminozitatea distingand intre prezenta pietonilor, biciclistilor sau mijloacelor auto.
Afla mai multe

Platforma de creditare Software de creditare

Platforma noastra de creditare include toate activitatile majore necesare pentru o afacere profitabila de creditare online: procese de creditare end-to-end, automatizare, verificare istoric, generare punctaj client, soluții avansate de marketing, raportare si customizare.
Afla mai multe

comert electronic E-commerce

Putem sa va cream un magazin online puternic si extensibil, optimizat pentru utilizarea usoara pe tablete si telefoane mobile si sa oferiti clientilor dvs. o experienta placuta. Designul va fi unul modern si personalizat care sa reflecte stilul si brand-ul firmei dvs.
Afla mai multe

crm CRM

Orice firma este interesata sa dezvolte relatii profitabile si pe termen lung cu clientii, ca modalitate de asigurare a dezvoltarii durabile si cresterii competitivitatii pe piata. Noi va oferim soluții strategice adaptate proceselor specifice dvs pentru CRM (Customer Relationship Management).
Afla mai multe

automatizari Hardware & Software

Oferim solutii personalizate din domeniile de automatizare, tehnologii de masurare, electronica si software. Realizam proiectare hardware si software pentru sisteme embedded, de la unitati cu un singur procesor, care executa un numar limitat de functii, pana la sisteme complexe de automatizare.
Afla mai multe

CAD 2D 3D Proiectare mecanica

Misiunea firmei noastre este proiectare de produse complexe in medii CAD 3D. Avand in vedere satisfactia clientului si dezvoltarea unui raport de continuitate cu acesta, am adoptat strategia PLM pentru a realiza un management modern pentru ciclul de viata al produsului.
Afla mai multe

recrutare Servicii de business

Noi punem la dispozitia clientilor nostri servicii profesionale de recrutare si selectie a candidatilor pentru diverse sectoare de activitate: inginerie mecanica si electrica, proiectare hardware, informatica, management, etc. De asemenea, va putem ajuta sa creati noi contacte de afaceri.
Afla mai multe

 
Date de contact:
CYBERNETICS International SRL
Bulevardul Ficusului nr. 44A
Scara B, Parter, 013975
Sector 1, București, Romania
Telefon: +40 (0)21 232 00 60
FAX:     +40 (0)21 232 95 99
Email: office@cybernetics.ro

Puteți să ne transmiteți un mesaj aici: